Úvod / Informácie / Otázky a odpovede
Tlačiť

Otázky a odpovede

1. Kde môžem zakúpiť výrobky JACK LINK’s?

Radi by ste si kúpili mäsové snacky od  JACK LINK´s, ale neviete kde? Nech sa páči - kontaktujte predajcu vo Vašom najbližšom okolí (viď  predajné miesta).

2. Akým spôsobom môžem ako obchodník odoberať výrobky JACK LINK’s?

Obchodníci aj veľkobchodníci zaujímajúci sa o predaj produktov JACK LINK´s nás môžu priamo kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Kontaktné údaje nájdete v sekcii Predajné miesta.

3. Je možné obdržať od firmy JACK LINK’s propagačný materiál?

Veľmi nás teší Váš záujem o značku JACK LINK´s. Radi Vám na požiadanie zašleme aj propagačné materiály.

4. Ako môžem vyskúšať vaše výrobky?

Často sa nás pýtate, či je možné vyskúšať si nové alebo už zabehnuté produkty JACK LINK´s.  Je to možné pri reklamných kampaniach alebo priamo vo vzorovej predajni v Shopping Palace Bratislava, Senecká cesta 2A, 821 04 Bratislava.

5. Ako môžem reklamovať výrobok v prípade mojej nespokojnosti?

V prípade, že nie ste spokojní s produktom JACK LINK´s, pošlite Vašu reklamáciu na našu adresu alebo nás informujte o Vašom probléme prostredníctvom e-mailu.

6. Čo znamená Beef Jerky?

Beef jerky je mäso sušené v súlade s tradíciou pôvodných amerických Indiánov. Hovädzie mäso je nakrájané na tenké plátky, potom je marinované v rôznych príchutiach, neskôr varené a sušené. Takýmto spôsobom Indiáni pripravili byvolie mäso, ktoré sa nekazilo a uchovalo si vysoký obsah proteínov. Indiáni potrebovali trvanlivé potraviny s obsahom bielkovín pri love zvierat a ich živote v divočine. Pozrite sa do sekcie PRODUKTY a nájdite viac.

7. Je Beef Jerky rovnaký ako Biltong?

Nie. Beef jerky a biltong sú si iba podobné. Biltong pochádza z južnej Afriky a je sušený okamžite po marinovaní. Naproti tomu, beef jerky je najprv varené a až potom sa suší a preto je viac mäkkšie a lahodnejšie ako biltong.

8. Aké mäso sa používa na spracovanie výrobkov JACK LINK’s?

Pre naše produkty používame iba 100% najkvalitnejšie hovädzie mäso. Opatrne odstránime tuk a ostatné nežiaduce časti, aby sme získali najchutnejšiu hovädzinu. Naše kuracie kúsky sú vyrobené z prémiových pásikov kuracích pŕs.

9. Sú mäsové snacky zo surového mäsa?

Nie, predtým ako mäso sušíme, jemne ho uvaríme. To znamená, že po sušení je oveľa jemnejšie ako iné sušené produkty.

10. Sú všetky JACK LINK’s výrobky certifikované podla smerníc halálu?

Áno, všetky JACK LINK´s výrobky predávané v Európe sú vyrobené v úplnom súlade s pravidlami HALAL. Logo certifikátu je zobrazené na zadnej strane každého balíčka. 

11. Aká je doba spotreby výrobkov JACK LINK’s?

V uzatvorených balíčkoch si naše produkty udržia trvanlivosť minimálne 12 mesiacov od dátumu dodania. Dátum spotreby je uvedený v spodnej časti zadnej strany balíčka. Pre najlepšie vychutnanie snacku by mal byť výrobok skonzumovaný pred dátumom spotreby.

12. Dokedy je nutné skonzumovať už otvorené balíčky? 

Mäsové snacky by mali byť skonzumované do 3 dní od otvorenia balíčka alebo musia byť uchované v chlade. Praktický system uzatvárania 75g balíčka pomáha uchovať dlhšie čerstvosť výrobku.

13. Musia byť výrobky JACK LINK’s chladené alebo zmrazené?

Naše produkty sa môžu uchovať bez chladenia v prípade ak balíček nebol otvorený. Po otvorení balíčka musí byť výrobok uložený na chladnom mieste (ak je to možné) a do 3 dní skonzumovaný.

14. Čo znamenajú čísla a písmená vedľa dátumu minimálnej doby trvanlivosti?

Kód vedľa dátumu spotreby je interné označenie výrobku. Pre spotrebiteľa je dôležitý iba dátum spotreby, resp. doba trvanlivosti produktu.

15. Stretol som sa s názorom, že jerky obsahujú veľa cukru. Mohli by ste mi k tomu poskytnúť viac informácií?

Proteíny, teda bielkoviny, hrajú pri regenerácii svalov a iných telesných buniek najdôležitejšiu úlohu. Telo ich však spracováva len pomaly. Pritom dodáva hovädzie mäso hneď po vajci (referenčná hodnota: 100) jednu z biologicky najhodnotnejších bielkovín (index 92), ktorá sa rýchlejšie ako iné proteíny premieňa na vlastné telesné bielkoviny a tým je v priebehu krátkeho času k dispozícii na obnovu buniek. Príjmom proteínov spolu s cukrom (uhľohydráty) sa trávenie proteínov dodatočne urýchli, takže tieto sú ešte rýchlejšie telu k dispozícii za účelom jeho regenerácie. Vysvetlenie: Uhlohydráty sú telesnými orgánmi ľahko spracovateľné a slúžia ako posolské látky alebo „taxík výživných látok“ pre taktiež rýchlejšie spracovanie bielkovín. Obsah sacharidov, resp. cukru je len o trochu vyšší ako pri samotnom mäse takže sa ho nemusíte obávať.